Tidigt

Ja och så blev det en sådan tidig morgon igen, varför kan jag inte tro mig sova som de andra. Fick tips om att baka frukostbröd och det må jag säga att det var ingen dum idé, ska väl ändå försöka få i mig mitt morgonkaffe först =) det är precis just därför jag sitter här.

I dag ska mina kära barn ut och leka, de var så rastlösa att de klättrade på väggarna här i går och Jens hade inte haft ut dem på hela dagen så därför ska det tas igen i dag med buller och bång! I dag ska de få klä ut sig oxå för att gå och busa.

Ja vad tycker ni om idol, var det rätt som fick åka hem eller hade ni hellre sett att någon annan fick åka?

Jag tycker själv att jag kan se hur något eget och speciellt börjar växa fram hos varje deltagare dock så såg jag aldrig det hos Erika, hon var bra men det var som att hon var för osäker och då mest på sin stil. Jag tror att det är viktigt att idolerna skaffar det snabbt i tävlingen för att gå längst, det ska finnas något personligt och eget annars tappar man intresse och så är det ju även då man möter människor i vardagen med, en människa som bara är eller ännu värre vill vara som andra, tappar ju intresset väldigt fort. Nu vill jag absolut inte säga att just Erika tog efter någon men att hon saknade det där lilla extra på scenen.

Nu hör jag några fotsteg däruppe, vem kan det vara?...............lippan är det.

Ha det så bra idag, det lär bli fler uppdateringar under dagen!
Linnéa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0