Fredagsmys!!

I dag ska vi mysa såklart nu har den efterlängtade fredagen äntligen anlänt. Idol, godis och cola är vad som kommer att förtäras under denna fredagskväll och det känns mycket frestande att redan nu snöra sig ned i soffan med ungarna och äta gott, slappa och känna helgen ända ut i stortårna!
Det är fredagsmys för mig, många myser på olika sätt och har olika slags mys, det skulle vara roligt om ni, mina läsare ville dela med er av era mystips =) oxå!

Jens hade storstädat då jag kom hem i dag och det uppskattas enormt, han vet hur trött jag vart hela veckan och ville att jag bara skulle få ta det lugnt, puss på dej älskling. Men en liten baktanke döljde sig ändå han vill att jag ska rulla sushi, och det är ju min favorit så självklart. Allt besvär med att rulla och gegga på med riset är klart värt det då man sedan får avnjuta en god sushi bit med wasabi och ingerfära doppad i soja muuums!!!!

Man är väl illa piskad =) att åka till godishuset, vad gör man utan godis en helg som denna? Torkar ägg från fönster eller?
Nä nu ska jag påbörja det som sedan kommer att vara förskräckligt gott =)

Buuu på er alla!


Kommentarer
Anonym

happy hallowen på er hela familjen:)vi har JÄMT chips när vi myser..ett måste:D annars e de nog samma ungefär!!kram/linda m familj

2009-10-30 @ 17:21:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0