Burr, nu är den här!!!!

Fy vad kallt det är i dag 7.4 minus!
Nu är den här den kalla skitvintern, om det inte vore för att man ändå maste he sig ut, om man bara kunde stanna inne i värmen då skulle vintern vara bättre, kännas mildare på nått sätt.
Eller om man ägde lite mera vuxenvinterleksaker, då skulle man oxå kunna gilla vintern men som det är nu blir det väldigt kallt att lägga sig i solstolen, om den ens håller i hop! Haha!

Det bor en varelse i en koja intill vårt hus! Varelsens namn är filip och är en kanin, efter sommarens sköna dagar finner kaninen sig mycket ensam och bortglömd, numer är det bara mamman och framförallt pappan som bryr sig om den genom att ge den vatten och föda men all annan social behandling blåste bort med hösten.
Vad ska denna lilla kanin göra nu???
Milla som är kaninens mamma och som hellre sjumger i kören och umgås med sina vänner än att umgås med kaninen, hon ska få bli uppmärksammad på att hon fortfarande äger och har ansvar för lille Filip där ute, nu är det dags att komma i håg sin lille vän eller ge bort han till någon som verkligen vill bry sig, till någon som tar hem morötter från dagis för att ge han, till någon som på skarpen säger till sin storasyster att man måste sköta om sina djur, till någon som på ett otroligt sätt binder sig till sina djur och tar hand och älskar dem även då nyhetens behag lagt sig. Hennes lillasyster Filippa fyra år, är den blivande adoptivmamman till Filip om det inte blir någon ändring.

Jag ska gå ut och gå men först lite fulle för att fylla på energin helst då det är så förbenat kallt ute! Men godmorgon alla jag hoppas att ni får en underbar dag! =)
Linnea


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0