Söndag med städning, citronvatten och trasigt pepparkakshus!!

Barnen har vart ute i två timmar och kommer in med friska röda kinder, de ska nog ut en gång till idag om temperaturen håller i sig. Det är så lätt att glömma detta med utevistelse då barnen är lediga, men det ska inte glömmas här minsann! Jag har en egen filosofi om att barn som får vara ute mycket håller sig friskare, men det är väl en självklarhet.

Pepparkakshuset är krossat i många delar som delades upp barnen emellan och vilket mumsande det har vart här, men de orkade inte hela huset och det kan man ju förstå! Barnen ville spara de dom inte orkade äta upp men det fick dom inte, nu ska det bort, de fick äta de dom orkade sen åkte resten i soporna.

Jag har passat på att städa ut huset i dag medans alla andra har varit ute, det var så frusterande att måsta spara julpyntet jag är less och vill plocka bort nästan allt! Det tvärvänder direkt efter julafton för mig och helst skulle jag vela bära ut granen och ALLT!! Men det får vara kvar till efter nyår, men sen då åker det.

I morgon är det vardag i gen och oj så skönt då man kan börja få tag på folk igen och allt börjar bli som vanligt igen, jag gillar inte dessa röda dagar då blir det så dött på något sätt, nä fart och rörelse ska det vara!

Nu ska vi planera middagen och det kommer nog att bli ett sammanplock av rester så man blir av med det!!

Måste hälla i mig citronbubbel.......


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0