Sammanfattning!

Ja som ni märkt har det varit snålt med inlägg för att vara jag, men nu kommer en kort sammanfattning om vad som hänt de senaste två dagarna.
Jag kan tala om att fudgen jag gjorde i söndags är slut, detta beror inte på mitt glupska jag utan att min kära far fyllde år i måndags och jag tyckte då att det var en bra present att ge bort fudgen i en fin burk som jag dekorerat själv tilsammans med en trisslott. Till er kännedom så vann han ingenting men jag anser att det är tanken som räknas =)
Vår måndags eftermiddag tillbringade vi därför hos mor och far. Kvällen blev hektisk och tidig då vi var trötta och inte hade energi till annat bla bloggning =)
I går så var vi och tog vaccinet, sprutan från hetaste helvetet och som skulle komma att kosta mig sju timmars lön. Bara sticket tog ont och det sved i armen ca två timmar efteråt, sen slutade det och jag kände ingenting för att  senare på kvällen ta i så pass mycket att jag inte klarade av att lyfta den alls =(  I natt har jag inte sovit nästan nått pga smärta och obehag i armen. I dag då jag vaknade hade jag en fruktansvärd huvudvärk och feber, jag antar att jag är en som skulle kolat direkt i svininfluensan då man reagerar så här =) Så jag är glad att jag tog den ändå!
Till frukost tog jag två alvedon och en stor kopp kaffe för att sedan bestämma mig för att baka saffrans bullar och lusse katter, detta hörde Filippa så då ville hon självklart stanna hemma och hjälpa till, det fick hon. Jag och Filippa vandrar fortfarande omkring med pyjamas och ska snart ta ett skönt bad. I dag är det bara mys och lugn och ro som råder. I kväll ska jag sätta ut bilder, håll ut de kommer jag lovar.........


Linnéa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0