December

Visst är jag helt klart en sommar människa men med december månad är det något speciellt, kylan, snön, knarret under skorna då man går det är så mycket känsla, minnen och upplevelser i denna månad. Alla små lampor och belysningar som glittrae som stjärnor överallt. December är en härlig månad men sen kan det gott bli sommar igen =)

Godmorgon!
Det blev en film för oss i går kväll som jag somnade bort slutet på, det är tur att Jens till 99,9% håller sig vaken och senare kan förmedla det till mig, på så sätt känns det lite bättre. Kevin och Milla är redan på skolan och Filippa ska snart på dagis.
Här ska vi bära tillbaka bord och stolar till bagarstugan, vi orkade inte det igår. Vi ska även och titta på slalomskidor till Jens, annars bara ladda batterierna för kvällspasset i kväll.
Vi skulle även behöva kolla lite julklappar till Kevin och Milla, man har några ideér men sen tar det stopp, Filippa är så lätt att köpa till bara det är rosa och glittrar är det bra =) men värre är det med skolbarnen, men men något ska man väl finna!!!
Ha det bra i dag!!


Linnéa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0